Werkzaamheden:

 

Audio / video

Als onafhankelijk adviseur kan ik assisteren bij het ontwerp voor een  beeld / geluidsinstallatie in een project.

 

Ringleidingen

Ook is er een grote ervaring met ringleidingsystemen voor slechthorenden. Dit kan variëren van een kerk of auditorium tot een woonhuis waarin via een ringleiding deurbel en muziek voor een slechthorende wordt weergegeven.

 

Ontruiming

Kraus Technical Solutions kan u adviseren over de toepassing van ontruimingsinstallaties & zorgen voor een veilige situatie volgens de geldende normen in ieder gebouw/omgeving.

 

Verlichting

Mijn werkwijze is oplossing gericht naar de opdrachtgever en creatief met apparatuur en installaties. Of het nu gaat om een grote ruimte waar beeld en geluid in moet, of een kleine ruimte waar een bepaalde sfeer gecreëerd moet worden met licht en geluid kan ik u van dienst zijn

 

 

Xenox muziek computers voor horeca en winkels

Voor Xenox Music and Media is Kraus Technical Solutions het service steunpunt voor noord Nederland.
De Xenox muziek computers worden gebruikt in horeca en winkels. Speciaal op een winkelformule toegesneden muziekstijl kan zelf worden samengesteld of door de specialisten van Xenox.

In de horeca zijn niet alleen de muziek computers betrouwbaar en gemakkelijk in het gebruik, maar door een verbinding met internet ook voorzien van het grootste muziekaanbod in elk genre. Kraus Technical Solutions kan voor u een demonstratie verzorgen en uiteraard ook de installatie.

Voor de producten van Xenox verwijs ik u graag naar hun website   www.xenox.nl.Ontwerp: Remedia.nl